به گزارش خبرنگار مهر، آذر خسروی امروز شنبه در همایش «زن و دولت تدبیر و امید» که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در دولتهای بعد از انقلاب اسلامی به مبحث زنان به صورت شعاری بسیار پرداخته شده و هنوز عملکرد ما با خواستهها و اسناد بالادستی متاسفانه فاصله دارد هرچند سپاسگذار تغییرات مثبت در فرهنگ عمومی که نسبت به زنان ایجاد شده، هستیم اما هنوز بررسی بیشتر برای جدّی دیدن ورود زنان به عرصههای مختلف را نیاز داریم.
مدیر کل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه با بیان اینکه زنان باید خود را در معرض یادگیری مداوم قرار دهند و هدفمندانه و با برنامه آگاهی هایشان را ساماندهی کنند، گفت: زنان باید جسارت به پیشرفت را در خود بیشتر کنند و اگر اینطور بود الان اوضاع زنان ما از وضعیت بهتری داشت.
خسروی با تاکید بر اینکه باید برنامه های حوزه زنان توسط زنان و مردان رصد شود، افزود: در برنامه اول توسعه، در بحث زنان فقط بحث جمعیت و تنظیم خانواده مطرح بود بکه به هیچ جه به جایگاه اجتماعی و مدیریتی و سیاسی زنان بر نمیگردد، در برنامه دوم ورزش زنان و مشارکت در امور فرهنگی، اقتصادی و... اضافه شد و مرحله به مرحله اهداف زیباتر شد.
وی گفت: در برنامه چهارم توسعه برای اولین بار واژه عدالت جنسینی مطرح شد اما به دلایلی اجرایی نشد و در برنامه چهارم توجه به باورهای های عمومی مطرح شد، باید گفت که برنامههای دولتی لزوماً ما را به پیش نمیبرند مگر اینکه آنچه در برنامه باورهای عمومی مدنظر بوده را به صورت توانمندی های زنان به صورت مثبت تغییر دهیم.
وی با اشاره به اجرایی نشدن اهداف حوزه زنان در برنامه پنجم توسعه گفت: در برنامه ششم مهمترین مسئلهای که می توان ما را به تغییر در مسائل زنان امیدوار کند، توجه ویژه به عدالت جنسینی است و شاخصهایی برای برنامههای آن تعریف شده است.
خسروی تاکید کرد: از آقای شاه حسینی، معاون سیاسی استانداری کرمانشاه خواستار بکارگیری بیشتر زنان در حوزه های مدیریتی و اجرایی هستم، تا پایان سال ۱۴۰۰ باید ۳۰ درصد از مدیریتها از آنِ زنان باشد و باید در بکارگیری زیان توانمند شتاب کنیم و اگر تعلل کنیم این هدف محقق نمیشود.
وی دهه ۶۰ را دوره جنبش زنان ایران دانست و گفت: ما همراهی خوبی با این جنبش در دنیا داشتیم و زنان ما خود را ثابت کردند. درخواست ما از مسئولان، دیده شدن زنان و توانمند شدن زنان است.
مدیر کل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه با بیان اینکه برنامههای توسعه هرگز بدون دیدن زنان پیش نمیرود، گفت: در برنامههای توسعهای باید مجموعه نیازها و توانمندی های زنان را دید.
وی اظهار داشت: در فرهنگ عمومی کرمانشاه برای شیردادن مادران محدودیتی وجود ندارد، و الان اروپا کمپینی در حمایت از شیر دادن مادران و حق مادران به راه انداخته است.
خسروی اظهار کرد: منشور حقوق شهروندی زنان با همکاری معاونت زنان و دستیار ویژه ریاست جمهوری با هدف ایجاد فرصتهای برابر برای زنان در دست بررسی است و تغییرات مثبت را در دنیای زنان خواهیم دید و از مردان دولتمان شتاب میطلبیم.
نظر شما